Dhimiter Anagnosti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Ky libër është një tjetër provë, se Shqipëria letrare është më e bukura nga të gjitha Shqipëritë: politike, ideologjike, ekonomike, historike. Dhe ky është misioni fisnikërues i letërsisë.

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item