Stephen Hawking

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Me imazhe emocionuese dhe imagjinatë të thellë, Stephen Hawking na afron më shumë me sekretet themelore pikërisht në zemrën e krijimit.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky është libri i fundit i Stephen Hawking, - gjeniut të rrallë të kohës tonë, i cili u nda nga jeta vitin e kaluar: Gjithëpërfshirës, stimulues nga ana intelektuale, i argumentuar me pasion dhe i mbushur me humorin e tij karakteristik, kjo mendje rrallë jep përgjigje për pyetje të tilla si: A ekziston zoti? • Si filloi gjithçka? • Ka forma të tjera të...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një Histori e Shkurtër e kohës, ai na prezantoi me një vështrim të ri të guximshëm në universin tonë, si filloi, dhe sesi pikëpamjet tona të vjetra të fizikës dhe teoritë e lodhura për krijimin e universit nuk ishin më relevante.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items