Stephen Hawking

Stephen Hawking është shkencëtar dhe autor anglez, - një nga mendjet më të zgjuara të shekullit të XX. Lindi më 8 janar 1942. U nda nga jeta në vitin 2018. Librat e tij në shqip Nje histori e shkurter e kohes, Teoria e gjithckaje dhe “Pergjigje te shkurtra per pyetjet madhore” jane botuar nga Minerva.

    

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra