Lefteri Gjoshe

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në këtë libër janë pasqyruar receta gatimesh tradicionale dhe aktuale, që janë pjesë e MENYSË SIME, TË TË GATUARIT PËR FAMILJEN. Kryesisht janë gatime të krahinës së Korçës e të Kolonjës, ku unë jam rritur e kam jetuar. Disa prej këtyre gatimeve, janë shumë të thjeshta e shumë praktike, kurse disa të tjera janë të ndërlikuara e delikate, por unë i kam...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Përrallat e këtij libri përmbledhin episode shumë interesante e shumë të bukura, që ndikojnë direkt në edukimin e fëmijëve. Shembujt dhe veprimet pozitive të personazheve kafshë ose njerëz, bëhen modele për t’u imituar prej lexuesve të librit. Këto janë përralla të hulumtuara e të dëgjuara nga krahina të ndryshme të vendit tonë dhe nga popuj të ndryshëm...

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items