Lefteri Gjoshe

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok

    Në këtë libër janë pasqyruar receta gatimesh tradicionale dhe aktuale, që janë pjesë e MENYSË SIME, TË TË GATUARIT PËR FAMILJEN. Kryesisht janë gatime të krahinës së Korçës e të Kolonjës, ku unë jam rritur e kam jetuar. Disa prej këtyre gatimeve, janë shumë të thjeshta e shumë praktike, kurse disa të tjera janë të ndërlikuara e delikate, por unë i kam...

    1 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër