Henry D. Thoreau

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% Out of stock

  Mosbindja civile është një ese e shkruar nga amerikani Henry David Thoreau, e publikuar për herë të parë në vitin 1849. Në këtë ese , Thoreau argumenton se individët nuk duhet të lejojnë qeverinë të sundojnë apo atrofizojnë ndërgjegjen e tyre dhe ajo që ata kanë për detyrë është mospranimi në heshtje i këtyre veprimeve që e bëjnë qeverinë t’i kthejë ata...

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item