Henry D. Thoreau

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Nuk është në stok

  Mosbindja civile është një ese e shkruar nga amerikani Henry David Thoreau, e publikuar për herë të parë në vitin 1849. Në këtë ese , Thoreau argumenton se individët nuk duhet të lejojnë qeverinë të sundojnë apo atrofizojnë ndërgjegjen e tyre dhe ajo që ata kanë për detyrë është mospranimi në heshtje i këtyre veprimeve që e bëjnë qeverinë t’i kthejë ata...

  400 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër