Specials

Leximet e para There are 108 products.

per page
 • Quick view
  368 Lekë 400 Lekë -8% In Stock

  368 Lekë
  400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% Out of stock

  Kjo seri e mrekullueshme librash ofron një mënyrë tepër mbresëlënëse për prindërit, për të ndihmuar fëmijët parashkollorë të formojnë aftësitë e nevojshme bazë për të arritur sukses në shkollë.Kjo seri është ideale për të zhvilluar aftësinë e të mësuarit në fëmijërinë e hershme.Ajo ndihmon në zhvillimin, përforcimin dhe krijimin e aftësive përvetësuese te...

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Kjo seri e mrekullueshme librash ofron një mënyrë tepër mbresëlënëse për prindërit, për të ndihmuar fëmijët parashkollorë të formojnë aftësitë e nevojshme bazë për të arritur sukses në shkollë. Kjo seri është ideale për të zhvilluar aftësinë e të mësuarit në fëmijërinë e hershme. Ajo ndihmon në zhvillimin,përforcimin dhe krijimin e aftësive përvetësuse te...

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Nje vellim i pasur me ilustrime te shumta per te zbuluar te fshehtat dhe kureshtite e botes se kafsheve. Nje udhetim zbavites ne zbulim te vendeve te reja dhe te specieve qe i popullojne.

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Ne kete liber do te gjeni shume eksperimente per ti kryer vetem ose me shoket tuaj. Eksplorimi i botes qe na rrethon nuk ka qene kurre kaq i lehte, ndersa pergjigjet per aq shume pyetje, kurre nuk ka qene kaq shume zbavites!

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Abetarja e parë zanore në gjuhën shqipe. Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët e fjalitë dhe i mësojnë ato në mënyrë argëtuese. Në libër ata do të gjejnë situata me personazhe nga bota e kafshëve, të ilustruara plot ngjyra e fantazi.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Ky është një libër plot me risi pedagogjike dhe didaktike për botën e fëmijëve të moshës 6-13 vjeç; ku ngrihen pyetjet e mëdha që bëjnë të vegjlit. Të gjitha këto vijnë përmes një laboratori me pyetje - përgjigje

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  368 Lekë 400 Lekë -8% In Stock

  Shumë vetë thonë se foshnjat nuk kuptojnë teksa prindërit iu flasin. Të gjitha studimet tregojnë se të vegjlit e moshës 3 vjeç janë tejet të vëmendëshëm edhe ndaj përrallave që iu tregojnë prindërit. Prandaj vjen edhe ky botim special, i cili vlen më shumë se për këdo tjetër për ata prindër që nuk dijnë të rrëfejnë.

  368 Lekë
  400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  368 Lekë 400 Lekë -8% In Stock

  Tashmë, fëmijët janë gjithnjë e më kuriozë për botën e tyre plot fantazi. Dhe në çdo moment presin nga prindërit që të tregohen kreativë dhe plot imagjinatë në komunikimin me ta. Përrallat më moshën 4 vjeç janë përzgjedhur me kujdes sipas zhvillimit dhe botës së fëmijës. Ky botim special vlen më shumë se për këdo tjetër për ata prindër që nuk dijnë të...

  368 Lekë
  400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  368 Lekë 400 Lekë -8% In Stock

  Tashmë, fëmijët janë gjithnjë e më kuriozë për botën e tyre plot fantazi. Dhe në çdo moment presin nga prindërit që të tregohen kreativë dhe plot imagjinatë në komunikimin me ta. Përrallat më moshën 5 vjeç janë përzgjedhur me kujdes sipas zhvillimit dhe botës së fëmijës. Ky botim special vlen më shumë se për këdo tjetër për ata prindër që nuk dijnë të...

  368 Lekë
  400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Zhdërvjelltësoni mendjen me "150 Aktivitetet e Mia të Para". Libër interaktiv për moshën parashkollore.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 472 Lekë 1 600 Lekë -8% In Stock

  Vogëlushët njihen me botën që i rrethon: - Me kafshët, frutat, numrat, format, lodrat dhe konceptet e para.

  1 472 Lekë
  1 600 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 97 - 108 of 108 items