Pashko Vasa

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  “Bardha e Temalit” është një roman dashurie, por njëherësh është edhe një pasqyrë e shoqërisë shqiptare të shekullit të kaluar, më mirë të themi e një pjese të kësaj shoqërie, e Shqipërisë Verior. Te “Bardha e Temalit”, ashtu si në shumë vepra të tjera, dashuria e vërtetë, është e dënuar që në fillim të përfundojë me tragjedi.  

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër historik i njërit prej figurave më të rëndësishme të Rilindjes Kombëtare, Pashko Vasës, vjen në botimin dygjuhësh, në shqip dhe në origjinalin frëngjisht.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  E vërteta mbi Shqipninë dhe shqiptarët, studim historik prej Vassa Efendi, përkthim nga frengjishtja dhe komentim prej Mehdi Frashërit. Ky botim anastatik është mbështetur mbi përkthimin e veprës nga Mehdi Frashëri të shtypur në Tiranë më 1935ën.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items