Roger Backhouse

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Askush nuk mund ta injorojë ekonomiksin. Nuk janë kurrë të mjaftueshme burimet për t'iu qasur atij ngaqë shoqëria njerëzore gjithmonë është përballur me çështjet e rëndësishme të parasë, tregjeve, shkëmbimeve, çmimeve dhe prodhimit.

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item