Roger Backhouse

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Nuk është në stok

  Askush nuk mund ta injorojë ekonomiksin. Nuk janë kurrë të mjaftueshme burimet për t'iu qasur atij ngaqë shoqëria njerëzore gjithmonë është përballur me çështjet e rëndësishme të parasë, tregjeve, shkëmbimeve, çmimeve dhe prodhimit.

  1 200 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër