Immanuel Kant

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  650 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Imperativi kategorik dhe rinjohja e dinjitetit të personit, cilidoqoftë njeriu dhe fusha e tij e aktivitetit, mund të konsiderohen si dy faqe të së njëjtës medalje. Imperativi kategorik na kujton se dinjiteti i personit human është nocioni që duhet të udhëheqë përgjithësisht veprimin njerëzor. Është nocioni i “dinjitetit themelor për të gjitha dhuntitë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky shkrim përfaqëson një pikë të pakthyeshme për të kuptuar thellësisht mendimin dhe veprën e Kantit.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ndonëse me një karakter dhe stil krejt ndryshe nga veprat e mëvonshme të këtij autori, Kanti paraqet shqyrtimet e tij më tepër si vëzhgues sesa si filozof. Vëzhgimet për ndenjën e së bukurës dhe të madhërishmes bartin brenda vetes vulën e karakterit dhe mendimit ende të paartikuluar kritik të Kantit, ndërsa reflektojnë qartë orientimin etik dhe...

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Në vitin 1785 Imanuel Kanti boton veprën me titull “Themelimi i Zakoneve Shoqërore”. Kjo përbën orvatjen e parë të vërtetë të Kantit në përballjen me problematikën morale dhe një pararendje të mjaftueshme për veprën më të plotë të botuar, tri vite më vonë, me titull “Kritika e Arsyes Praktike”.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items