Dagmar Hoßfeld

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ndihem si gjithmonë. Aspak ndryshe. Por, nuk mund të jetë kështu. Diçka duhet të jetë ndryshe! Sido që të jetë, jam përpjekur pesëmbëdhjetë vjet të jetës sime për të qenë pesëmbëdhjetë vjeçe. Sidomos viti i fundit ka qenë vërtet shumë i vështirë. Kur je katërmbëdhjetë vjeçe, në njëfarë mënyre ndihesh ende fëmijë. Të paktën të trajtojnë si të tillë. Kur je...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Nje tjeter liber nga seria fantastike e Konit te autorit Dagmar Hoßfeld vjen ne shqip: Kesaj radhe ka shume surpriza me personazhet tona: Të katërta shoqet marrin mësime hipizimi dhe kalojnë shumë kohë duke kalëruar përgjatë bregdetit. Por.., papritmas, ato bëhen pjesë e një trilleri të vërtetë me kuaj… Çfarë ndodhi vallë?

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj të klasës.

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje.

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e shesh. Fluturat në stomak nuk po i ikin.

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  689 Lekë In Stock

  Shoqëria është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër ShkoIIat 9-yjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës së atletikës të shkollës së saj. Kjo i dhuron kënaqësi, por i merr edhe shumë kohë. Ajo nuk dëshiron as të heqë dorë nga stërvitja. por as të Iërë pas dore shoqet e saj dhe Filipin. Teksa ajo përpiqet t'i...

  689 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Si mund ti mbijetosh një vere të nxehtë… kur I dashuri është shumë larg. Për herë të parë vjen në shqip autori bestseller Dagmar Hoßfeld

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items