Marin Barleti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  "Historia e Skënderbeut", e shkruar në latinisht nga Marin Barleti, prift shkodran, u botua për herë të parë në Romë rreth viteve 1508 - 1510.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  "Kjo vepër bëri të njohur ndër shekuj dhe në të gjithë Europën luftërat e shqiptarëve kundër osmanëve. Por qëllimi i saj i parë ishte t'i ngrinte një monument Shqipërisë martire për të përjetësuar qëndresën e gjatë antiturke."

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 216 Lekë In Stock

  Albania's courageous stand against ottoman conquest, 1478 With the mistorical context by david abulafia the original albanian introduction by Aleks Bbuda "The War of Shkodra" by George Merula a panectric to the venetian senate by Marin Beçikemi and accounts of the Siege from early Ottoman Chronicles.

  3 216 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items