Dhimitër Xhuvani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Një roman nga autori dhe regjizori i famshëm shqiptar, Dhimiter Xhuvani, ku në qendër të tij është femra me detajet e një prostitute

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Në një kuptim, romani i Dhimitër Xhuvanit "Letra e Sonjës" është kronikë e dhimbjes njerëzore, mjerimit dhe e halleve të përditshme. Me aftësinë vëzhguese të mjeshtrit, ai hedh në faqet e librit tablo surrealiste ekzistenciale dhe vizaton, kryesisht në grafikë, karaktere që i sheh përditë në dyqanin e ushqimeve, në ceremonialin e varrezave, në pallatin e...

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items