Luan Përzhita

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Ky botim shënon përpjekjen e parë në këtë fushë për njohjen e plotë të historisë 2400- vjeçare që kaloi populli shqiptar i Kosovës. Në mënyrë sintetike, libri pasqyron rrugën e gjatë mijëravjeçare të Kosovës së sotme, e cila në antikitet njihej nga emri i fisit ilir Dardan.

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  360 Lekë 400 Lekë -10% In Stock

  Në këtë Libra do të mësoni për jetën e ilirëve të lashtë, si ata prodhonin veglat e punës, shkrinin metalet, ndërtonin qytetet, anijet e shpejta, si punonin tokën dhe ruanin prodhimet bujqësore, si ishin veshjet e tyre etj.

  360 Lekë
  400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items