Luan Përzhita

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  375 Lekë 500 Lekë -25% Në stok

  Ky botim shënon përpjekjen e parë në këtë fushë për njohjen e plotë të historisë 2400- vjeçare që kaloi populli shqiptar i Kosovës. Në mënyrë sintetike, libri pasqyron rrugën e gjatë mijëravjeçare të Kosovës së sotme, e cila në antikitet njihej nga emri i fisit ilir Dardan.

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë 400 Lekë -25% Në stok

  Në këtë Libra do të mësoni për jetën e ilirëve të lashtë, si ata prodhonin veglat e punës, shkrinin metalet, ndërtonin qytetet, anijet e shpejta, si punonin tokën dhe ruanin prodhimet bujqësore, si ishin veshjet e tyre etj.

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra