Eric-Emmanuel Schmitt

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  A është dashuria një proces fizik, kimik, një pleksje molekulash që mund të krijohet me mjete shkencore? Apo është një mrekulli shpirtërore? A ekziston një mjet që ta shpërthejë pasionin, ashtu si dikur eliksiri bashkoi çiftin e të rinjve Tristanin dhe Izoldën? A jemi krejtësisht të lirë të dashurojmë?” Këtë vëzhgim goditës të trilleve të zemrës bën...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Gruaja ne pashqyre" është historia e tri grave që jetojnë në tri epoka të ndryshme. Ato kuptojnë se janë dhe ndihen ndryshe nga bashkëkohëset e tyre.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Julia, Anushka, Kolomba dhe Rafaela kanë lidhur një pakt për miqësi të përjetshme. Ato janë vetëm gjashtëmbëdhjetë vjeçe dhe janë të etura për ta gjetur dashurinë e vërtetë. Secila prej tyre mban një ditar ku hedh padurimin, dëshirat, dashuritë, ëndrrat e veta. Por, si mund t’i shmangin tërmetet emocionale të shkaktuara çdo ditë nga prindërit e tyre?

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items