Teodor Keko

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Dhe ai vetë ishte pak a shumë si personazhet e tij, i thjeshtë, herë-herë rebel, herë-herë e urrente këtë realitet, autopsinë e të cilit e bëri më mirë se kushdo. Por, në fund, i tëri i shtrirë në Shtratin e Humanizmit, me dashurinë për ata personazhe që nuk arritën kurrë ta ndryshonin Shqipërinë.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Në këtë roman mund ta gjej veten mbase cdo grua. Sepse në to flitet për dashurinë dhe për pjesën më të sinqertë njerëzore. Romani i Teodor Kekos i botuar fillimisht në vitin 1995 vjen i ribotuar 12 vjet pas ndarjes së tij nga jeta.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items