Thomas Piketty

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 250 Lekë 2 500 Lekë -10% Out of stock

  Pas Marksit, autori i këtij libri, Piketty është një nga mendimtarët më me ndikim të kohës tonë përsa i përket kapitalit dhe mënyrës sesi ndahen të ardhurat në shoqërinë tonë. I konsideruar bestseller absolut në dy vitet e fundit, ky libër tashmë vjen edhe në shqip nga Botimet Papirus. Për këtë libër flasin të gjithë në ditët tona, por nuk është vetëm kjo...

  2 250 Lekë
  2 500 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items