Thomas Piketty

Thomas Piketty është ekonomist francez i cili është i fokusuar kryesisht në çështjet e mirëqenies dhe shpërndarjes së të ardhurave. Ai është profesor në universitet dhe drejton Shkollën Ekonomike të Parisit. Ka lindur në vitin 1971 dhe është autor i disa librave dhe studimeve. Mban titullin doktor në shkencat ekonomike dhe ka marrë disa vlerësime kombëtare dhe ndërkombëtare

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok
  I riI ri

  Duke u mbështetur te mësimet e historisë botërore, është e mundur te shkëputemi nga fatalizmi që nxit deviancat aktuale identitare dhe te imagjinojmë një socializëm pjesëmarrës për shekullin XXI: një horizontin për barazi universale, një ideologji të re për barazi, pronë sociale, edukim dhe një shpërndarje të dijeve dhe pushteteve.

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Pas Marksit, autori i këtij libri, Piketty është një nga mendimtarët më me ndikim të kohës tonë përsa i përket kapitalit dhe mënyrës sesi ndahen të ardhurat në shoqërinë tonë. I konsideruar bestseller absolut në dy vitet e fundit, ky libër tashmë vjen edhe në shqip nga Botimet Papirus. Për këtë libër flasin të gjithë në ditët tona, por nuk është vetëm kjo...

  2 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra