Kastriot Tusha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Kjo buqetë romancash e ripunuar, e rindërtuar, e riinterpretuar dhe e botuar në versionin e orkestruar për një formacion komerçal, do të mbetet një gurë i çmuar në arsenalin e trashëgimisë sonë kulturore dhe në identitetin tonë kombëtar.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Rasti i këtij studimi nga studiuesi Kastriot Tusha, njëherazi i përfshirë në mësimdhënien akademike dhe kërkimin shkencor, por edhe tenor operistik dhe interpretues i këngës, posaçërisht edhe i këngës popullore qytetare, është ngritur mbi këto premisa dhe synon kontribute me vlerë në shqyrtimin e lëndës që ai ka bërë objekt studimi. 

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items