Ulf Stark

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Na ishte një herë një djalë i vogël, që nuk kishte gjysh! Kurse shoku i tij e kishte gjyshin dhe ishte i lumtur.... "A di të fërshëllesh Johana?", një libër-xhevahir i vogël, për fëmijët nga 7 vjeç e tutje, e gjeni në platformën tonë. Porosite me një klik

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Arratisja e madhe, vepra e fundit që Ulf Starku la trashëgim dhe që u botua pas vdekjes së tij, është një himn që i thuret jetës dhe lirisë, një ode e këndshme që, me humorin e ëmbël dhe të pashoq të këtij gjiganti të letërsisë për fëmijë, trajton mes shumë buzëqeshjesh e ndonjë pike loti tema vërtet të rëndësishme, nga dashuria mes brezave dhe mes të...

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items