James M. Barrie

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  The boy who wouldn’t grow up, Peter Pan has the power of flight and lives on a magical island. But he is fascinated by Mary Darling’s bedtime stories for her children and makes covert night-time visits to their Bloomsbury home. One evening he loses his shadow, and after Mary’s daughter Wendy helps him reattach it, he invites her to fly away with him on an...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  Piter Pan është një karakter i krijuar nga shkrimtari skocez J. M. Barrie.

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  880 Lekë In Stock

  Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër.

  880 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Bashkohu dhe ti me Uendin, Xhonin dhe Majkëll Darlingun përgjatë rrugëtimit të tyre aventuror me Piter Panin, djalin që nuk u rrit asnjëherë, për atje ku zanat jetojnë, ndërsa fëmijët fluturojnë. Vetëm kujdes, sepse këtë tokë të magjishme sirenash e rrethojnë shpeshherë rreziqet, lëkurëkuqtë dhe pluhuri i zanave.  

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock
 • Quick view
  560 Lekë In Stock

  Familja Draling jetonte në një shtëpi të madhe e të bukur. Ajo përbëhej nga prindërit, vajza e madhe Uendi, dy vëllezërit e saj të vegjël, Xhani e Mikeli dhe qeni Nana.

  560 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items