James M. Barrie

James M. Barrie ( 9 maj 1860 – 19 qershor 1937) ishte një autor dhe dramaturg skocez, të cilin e njohim të gjithë në ditët tona si krijuesin e Piter Panit

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra