Lekë Sokoli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky tekst përdoret gjerësisht në universitetet publike dhe private, sidomos te studentët që vazhdojnë masterin shkencor. Autori, Dr. Lekë Sokoli sjell gjithë përvojat e tij si pedagog për gjatë dy dekadave dhe gërsheton njohuritë e tij në disa disiplina. Ky libër që shkon te lexuesit e botës universitare është botimi i pestë.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item