Apostol Lira

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    3 000 Lekë In Stock

    Në librin Gjinekologjia trajtohen gjerësisht problemet e diagnostikimit, mjekimit e masat profilaktike për sëmundjet gjinekologjike, por, gjithashtu, autori kalon dhe në interpretime e shpjegime të disa problemeve sociale, madje edhe psikologjike

    3 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item