Apostol Lira

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  2 760 Lekë 3 000 Lekë -8% Nuk është në stok

  Në librin Gjinekologjia trajtohen gjerësisht problemet e diagnostikimit, mjekimit e masat profilaktike për sëmundjet gjinekologjike, por, gjithashtu, autori kalon dhe në interpretime e shpjegime të disa problemeve sociale, madje edhe psikologjike

  2 760 Lekë
  3 000 Lekë -8%
  Shto në shportë Më shumë
  Cmim i reduktuar
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër