Niko Pojani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 500 Lekë 2 000 Lekë -25% In Stock

  Ky libër u drejtohet lexuesve të interesuar për Shkencën e Konstruksioneve, duke filluar nga studentët e inxhinierisë së ndërtimit dhe të arkitekturës, inxhinierët e arkitektët e diplomuar e deri te specialistët dhe studentët e disa profileve të tjera teknike, si inxhinieri mekanike, e minierave etj.

  1 500 Lekë
  2 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item