Niko Pojani

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    2 000 Lekë Në stok

    Ky libër u drejtohet lexuesve të interesuar për Shkencën e Konstruksioneve, duke filluar nga studentët e inxhinierisë së ndërtimit dhe të arkitekturës, inxhinierët e arkitektët e diplomuar e deri te specialistët dhe studentët e disa profileve të tjera teknike, si inxhinieri mekanike, e minierave etj.

    2 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër