Anastas Angjeli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  Ky libër përmbush një boshllëk, duke ofruar për herë të parë në gjuhën shqipe një tablo të krizës financiare globale, të krizës në Eurozonë dhe veçanërisht të krizës në Greqi, të sistemit monetar ndërkombëtar si dhe implikimet e zhvillimeve dramatike në ekonominë shqiptare në vitet e fundit.

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item