Anastas Angjeli

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Nuk është në stok

  Ky libër përmbush një boshllëk, duke ofruar për herë të parë në gjuhën shqipe një tablo të krizës financiare globale, të krizës në Eurozonë dhe veçanërisht të krizës në Greqi, të sistemit monetar ndërkombëtar si dhe implikimet e zhvillimeve dramatike në ekonominë shqiptare në vitet e fundit.

  1 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër