Henry Kissinger

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libri “A ka nevojë Amerika për një politikë të jashtme” është një orientim drejt një diplomacie për shekullin e njëzetë e një.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Një libër jashtëzakonisht i rëndësishëm... nga ana intelektuale i saktë, i ndershëm dhe i guximshëm... duke qenë një kritik dyshues dhe i regjur i Kissinger - it për gati tri dekada, unë e pashë veten të mundur.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë Out of stock

  Libri përqendrohet në dekadat qysh prej vitit 1949, duke paraqitur portrete të vizatuara me mjeshtëri .

  1 300 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Shumë kohë më parë, në moshën e rinisë, isha mjaft i rrëmbyer sa e mendoja veten të aftë për të shpallur "Kuptimin e Historisë". Tani e di se kuptimi i historisë është një problem që duhet zbuluar dhe jo shpallur

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items