Herbert B. Mayo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 600 Lekë In Stock

    Financa është një disiplinë e gjerë. Megjithëse ajo ka përdorur teorinë ekonomike, parimet e kontabilitetit dhe pasqyrat financiare, financa ka zhvilluar gjithashtu trupin e saj material. Ky i fundit bëhet objekt i tekstit "Bazat e financës: hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim" të autorit Herbert B. Mayo.

    1 600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item