Herbert B. Mayo

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 600 Lekë Në stok

    Financa është një disiplinë e gjerë. Megjithëse ajo ka përdorur teorinë ekonomike, parimet e kontabilitetit dhe pasqyrat financiare, financa ka zhvilluar gjithashtu trupin e saj material. Ky i fundit bëhet objekt i tekstit "Bazat e financës: hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim" të autorit Herbert B. Mayo.

    1 600 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër