Belina Budini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  375 Lekë 500 Lekë -25% In Stock

  Nuk është aspak e rastit që ky libër është shkruar nga Belina Budini. Në moshë të re, sidomos për barrën profesionale që ka mbajtur mbi supe, ajo bën pjesë te ai brez, i cili nuk ka kurrfarë kompleksi ndaj tematikës së çështjeve që merr në shqyrtim, kudo, në faqet e shtypit, në bisedat shoqërore, përballë studentëve, në mbledhje publike e gjetiu. Objekti...

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Libri i Belina Budinit "Tri kohë të Shqipërisë në Time", tregon, veç të tjerash, se paradigma e kohës, është po aq e përshtatshme për tekste studimorë, sa ç'është e tillë për metafora poetike. Titulli është i bukur. Dhe jo vetëm titulli. Teksti ka prirjen ta shtyjë mendimin përtej asaj që lexon.

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items