Belina Budini

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Nuk është aspak e rastit që ky libër është shkruar nga Belina Budini. Në moshë të re, sidomos për barrën profesionale që ka mbajtur mbi supe, ajo bën pjesë te ai brez, i cili nuk ka kurrfarë kompleksi ndaj tematikës së çështjeve që merr në shqyrtim, kudo, në faqet e shtypit, në bisedat shoqërore, përballë studentëve, në mbledhje publike e gjetiu. Objekti...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Libri i Belina Budinit "Tri kohë të Shqipërisë në Time", tregon, veç të tjerash, se paradigma e kohës, është po aq e përshtatshme për tekste studimorë, sa ç'është e tillë për metafora poetike. Titulli është i bukur. Dhe jo vetëm titulli. Teksti ka prirjen ta shtyjë mendimin përtej asaj që lexon.

  1 200 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra