Kahlil Gibran

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% In Stock

  Gibran vjen me gjithë urtësinë dhe mjeshtrinë e tij në rrëfimet dhe meditimet e tij të jashtëzakonshme.

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Parabolat e tij janë të arrija; sjellin në mënyrë briliante leksione të forta jete përmes një zgjuarsie të natyshme dhe historive të jetës dhe momente që i kalojnë secili prej nesh

 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Parabolat e tij janë të arrija; sjellin në mënyrë briliante leksione të forta jete përmes një zgjuarsie të natyshme dhe historive të jetës dhe momente që i kalojnë secili prej nesh

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Me stilin biblik, mendimin e thellë e fjalën e bukur, shoqërimin e teksteve përgjithsisht me skica të realizuara nga vetë ai dhe i njohur veçanërisht për vepën "Profeti", Gibran u kthye në një ndër autorët më të lexuar në SHBA e mbarë botën perëndimore, ndërkohë që në vendlindjen e tij në Liban, si atëherë ashtu edhe sot festohet si më i madhi.

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Kryevepra e Kahlil Gibranit “Profeti” është një nga veprat klasike më të dashura të kohës tonë. Është publikuar në vitin 1923, dhe ka qenë përkthyer në një kohë të shpejtë në më shumë se 20 gjuhë dhe në edicionin amerikan janë shitur më shumë se 9 milionë kopje.

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  880 Lekë 1 100 Lekë -20% In Stock

  Ky është një botim special i veprës kryesore të Gibran, shoqëruar edhe me meditime të tjera poetike, të cilat shquhen për fuqinë e dijes dhe mjeshtrinë e arsyes

  880 Lekë
  1 100 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items