Kahlil Gibran

Kahlil Gibran është poet, piktor dhe filozof libanezo-amerikan. Ai është ndarë nga jeta në vitin 1931. Gibran mbahet si një nga mendjet më të holla të letërsisë dhe mendimit të shekullit të XX. Në shqip është përkthyer libri më i suksesshëm i tij Profeti, në dy variante, nga dy botues të ndryshëm

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Parabolat e tij janë të arrija; sjellin në mënyrë briliante leksione të forta jete përmes një zgjuarsie të natyshme dhe historive të jetës dhe momente që i kalojnë secili prej nesh

 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Nuk është në stok

  Parabolat e tij janë të arrija; sjellin në mënyrë briliante leksione të forta jete përmes një zgjuarsie të natyshme dhe historive të jetës dhe momente që i kalojnë secili prej nesh

  500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Nuk është në stok

  Kryevepra e Kahlil Gibranit “Profeti” është një nga veprat klasike më të dashura të kohës tonë. Është publikuar në vitin 1923, dhe ka qenë përkthyer në një kohë të shpejtë në më shumë se 20 gjuhë dhe në edicionin amerikan janë shitur më shumë se 9 milionë kopje.

  700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është një botim special i veprës kryesore të Gibran, shoqëruar edhe me meditime të tjera poetike, të cilat shquhen për fuqinë e dijes dhe mjeshtrinë e arsyes

  1 100 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra