Jorge Amado

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një roman briliant, me ndikim të jashtëzakonshëm në letërsinë latino-amerikane dhe atë botërore përgjatë shekullit të XX. Një histori e rrallë për dashurinë, martesën dhe jetën e një kumarxhiu i cili nuk vdes kurrë pasi lë pasione të forta pas ikjes

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë Out of stock

  Një roman briliant, me ndikim të jashtëzakonshëm në letërsinë latino-amerikane dhe atë botërore përgjatë shekullit të XX. Një histori e rrallë për dashurinë, martesën dhe jetën e një kumarxhiu i cili nuk vdes kurrë pasi lë pasione të forta pas ikjes

  2 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  I mbushur me emocione, satirë dhe intriga, libri “Gabriela, karafil dhe kanellë” është një panoramë e gjerë e jetës qytetare braziliane të kohës. Nga një prej shkrimtarëve më të shquar dhe më argëtues

  1 400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items