Roberto Bolaño

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Detektivët e egër” është një nga romanet më të mirë dhe më të vlerësuar të shkrimtarit kilian Roberto Bolaño.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Autori shqiptar me banim në Spanjë Bashkim Shehu sjell në shqip prej origjinalit një nga veprat e shkrimtarit dhe poetit Roberto Bolañoa të titulluar "Në parantezë", një përmbledhje me ese, shkrime dhe intervista të autorit. Roberto Bolaño është një nga shkrimtarët themelorë të shekullit XXI.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items