Roberto Bolaño

Roberto Bolaño lindi më 1953 në Santiago, Kili. Pjesën më të madhe të jetës e kaloi në Meksinë dhe në Spanjë, ku vdiq në moshën pesëdhjetë vjeçare. “2666” u botua pas vdekjes së autorit.

Roberto Bolanjo lindi në Santiago, Kili, më 1953. Ai u vendos me familjen e tij në qytetin e Meksikës, më 1968, por u rikthye në Kili më 1973, një muaj përpara se gjenerali Pinoçet të rrëmbente pushtetin. Në këtë kohë ai u arrestua. Pas lirimit të tij u kthye në Meksikë, udhëtoi në Europë dhe më në fund u vendos në Katalania.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  “Detektivët e egër” është një nga romanet më të mirë dhe më të vlerësuar të shkrimtarit kilian Roberto Bolaño.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Ky libër konsiderohet epope e shekullit të XX me qindra personazhe dhe dhjetëra ngjarje brenda ngjarjeve. Një libër që i ngjet kohës së vet. Romani konsiderohet një enciklopedi, me vrull të paparë stilistik, dhe me metafizikë që ecën me shpejtësinë e dritës. Ky është i fundmi dhe maja e gjeneratës së romancierëve të mëdhenj: Proust, Musil, Joyce, Pynchon

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra