Edmondo De Amicis

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  810 Lekë 900 Lekë -10% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë kaq të vlefshëm për kryeqendrën e Bizantit. Nobelisti turk, Orhan Pamuk thotë se “libi më i mirë i shkruar për Stambollin është i një autori italian, Edmondo De Amiçis.

  810 Lekë
  900 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Vepra "Zemra", e botuar më 1886, mund të quhet më e madhja e letërsisë italiane për fëmijë pas Pinokut. Ajo pati menjëherë një sukses të pabesueshëm që s'u ndie vetëm në kohën dhe në kontekstin e caktuar social të botimit të saj, por mbetet aktuale edhe në ditët e sotme.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Dashuria për vendin tënd, impenjimi për shkollën dhe punën, sakrificat, respekti për prindërit, mësuesit dhe autoritetet: këto janë vlerat që mbron me forcë libri “Zemër” dhe të cilat i ka kaluar në breza të panumërt fëmijësh. Botuar për herë të parë në Milano më 1886, romani u përhap shumë shpejt si romani më i famshëm për fëmijë i shkruar në Itali dhe...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  711 Lekë 790 Lekë -10% In Stock

  711 Lekë
  790 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kujtimet fëminore që mbajnë njerëzit në zemra e tyre janë thesare të arta. Libri që keni në duar, përfshin ditarin e rrëfimeve plot dëlirësi fëminore të një djali që studion në shkollën fillore të përpiluara me mjeshtëri nga shkrimtari Edmondo de Amiçis. Pasi të lexoni këtë libër do thoni: “Ah sikur të isha gjithmonë fëmijë!”

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items