Oscar Wilde

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Krimi i lordit Artur Sevil dhe histori të tjera është një përmbledhje historish misteri dhe komike të shkruara nga Oscar Wilde në vitin 1891.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kur një fallxhore shikon një vrasje në dorën e lordit Artur Sevij, ka vetëm një zgjidhje të mundshme: lordi Artur duhet të përmbushë fatin e tij para se të mund të martohet me dashurinë e jetës së tij, të pafajshmen Sibil.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Për mbi një shekull kjo fabul e tmerrshme e magjepsëse, e mbushur me ankth siguroi popullaritet të madh. Radhitet si vepra më e rëndësishme e Wild-it përmes krijimeve të tij dhe midis arritjeve klasike të këtij lloji.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një roman që shtron që në Hyrje idetë e shkrimtarit Wilde në raport me artin, jetën dhe pasojat e këtij binomi, temë e cila është bosht i veprës.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  270 Lekë 300 Lekë -10% Out of stock

  Një princ në kërkim të kënaqësive, një gjigand egoist e të tjerë: Përrallat e Oscar Wild, të publikuara për herë të parë në vitin 1888, për fëmijë të moshës nga tetëmbëdhjetë deri në tetëdhjetë vjec.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 7 of 7 items