Barbara Taylor Bradford

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Kjo është historia e një gruaje, e cila guxoi të ëndërronte dhe të triumfonte.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Ashtu si në librat e tjerë të saj, Barbara Bradford vazhdon të shkruajë për gratë. Ky është rrëfimi për një grua që arrin të gjejë veten dhe vendin e saj në jetë, në dashuri dhe në botë.

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Tri gra i japin jetë kësaj historie që të rrëmben e të bën për vete, tri gra që plot vendosmëri të patundur e ndajnë mendjen të bëjnë një kthesë në jetën e tyre.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Paula O'Neil ka trashëguar ëndrrën për sukses të gjyshes së saj, Emma Harte: një perandori biznesi në Londër të ndarë mes vajzave të Paolës, Linet and Tesa.

  1 300 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items