Barbara Taylor Bradford

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok

  Kjo është historia e një gruaje, e cila guxoi të ëndërronte dhe të triumfonte.

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 040 Lekë 1 300 Lekë -20% Në stok

  Ashtu si në librat e tjerë të saj, Barbara Bradford vazhdon të shkruajë për gratë. Ky është rrëfimi për një grua që arrin të gjejë veten dhe vendin e saj në jetë, në dashuri dhe në botë.

  1 040 Lekë
  1 300 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok

  Tri gra i japin jetë kësaj historie që të rrëmben e të bën për vete, tri gra që plot vendosmëri të patundur e ndajnë mendjen të bëjnë një kthesë në jetën e tyre.

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 040 Lekë 1 300 Lekë -20% Në stok

  Paula O'Neil ka trashëguar ëndrrën për sukses të gjyshes së saj, Emma Harte: një perandori biznesi në Londër të ndarë mes vajzave të Paolës, Linet and Tesa.

  1 040 Lekë
  1 300 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra