Arben Dedja

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim janë përfshirë poezitë shqip që autori i ka shkruar në Itali dhe i ka botuar të përkthyera në italisht (nga ai vetë) në librat “La manutenzione delle maschere” dhe “The Vanishing Twin”, si edhe poezi të tjera botuar në shtypin italian, por ka edhe tekste të pabotuara.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items