Viktor Hygo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 17 of 17 items
 • Quick view
  270 Lekë 300 Lekë -10% In Stock

  Përkthyer në gjuhën Shqipe nga Frengjishtja, ka qënë simboli i cunit harrakat dhe zemër-mirë. Gavroshi ka dy motra dhe 2 vëllezër por familja e braktis duke e nxjërrë në rrugë.  

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 190 Lekë 1 400 Lekë -15% In Stock

  1 190 Lekë
  1 400 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky roman i jashtëzakonshëm historik i stilit gotik, i vendosur në Parisin mesjetar te kullat binjake të strukturës së tij më të madhe dhe simbolit suprem, katedrales së Notre-Dame, është drama tronditëse e Kuazimodos, një person me aftësi të kufizuara, ndërsa Lufton për t’iu kundërvënë kujdestarit Claude Frollo, i cili gjithashtu dëshiron të kryejë...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Kryevepra e Hygoit të madh, një libër që jo vetëm të tërheq me fjalën e ndezur e të figurshme por edhe me subjektin e jashtëzakonshëm.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  150 Lekë In Stock

  150 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  I gjithë Parisi tallet dhe torturon Kuazimodon, Kurrizon, i cili jeton midis zgavrave prej guri, në majat e Katedrales së madhe. Asnjeri nuk mendon se ai ka ndjenja dhe emocione njerëzore. Por Kuazimodo, për çudinë e të gjithëve, do të tregojë se ai ka në vetvete dashuri të pafund dhe besnikëri, të cilat shpalosen në këtë histori dramatike dhe të...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një roman i jashtëzakonshëm dhe tepër mbreslënës.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një roman i jashtëzakonshëm dhe tepër mbreslënës.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Një roman i jashtëzakonshëm dhe tepër mbreslënës.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ka disa vepra letrare që u përkasin kohërave shumë përtej periudhës kur janë shkruar. Këto lloj veprash janë ato që ne i quajmë kryevepra. Për të përcaktuar nëse një vepër përmban apo jo vlerat e një kryevepre, një rëndësi të veçantë kanë aftësitë e personit nga dora e të cilit ka dalë ajo vepër. Sipas këtij konceptimi të kryeveprave, vepra “Të mjerët” e...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Viktor Hygoi është dhe mbetet një shkrimtar i madh përparimtar i shekullit XIX, në letërsinë frënge dhe atë botërore, dhe vepra e tij madhore “Të mjerët” është një gur i çmuar në kurorën e kryeveprave të shkruara deri më sot.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Viktor Hygoi është dhe mbetet një shkrimtar i madh përparimtar i shekullit XIX, në letërsinë frënge dhe atë botërore, dhe vepra e tij madhore “Të mjerët” është një gur i çmuar në kurorën e kryeveprave të shkruara deri më sot.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Viktor Hygoi është dhe mbetet një shkrimtar i madh përparimtar i shekullit XIX, në letërsinë frënge dhe atë botërore, dhe vepra e tij madhore “Të mjerët” është një gur i çmuar në kurorën e kryeveprave të shkruara deri më sot.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  I gjithë Parisi tallet dhe torturon Kuazimodon, Kurrizon, i cili jeton midis zgavrave prej guri, në majat e Katedrales së madhe. Asnjeri nuk mendon se ai ka ndjenja dhe emocione njerëzore. Por Kuazimodo, për çudinë e të gjithëve, do të tregojë se ai ka në vetvete dashuri të pafund dhe besnikëri, të cilat shpalosen në këtë histori dramatike dhe të...

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kryevepra e fundit në prozë e këtij autori të shquar, i kushtohet temës së Revolucionit Francez. Në një sfond  të pasur historik me ngjarje dramatike e intensive Hygoi paraqet madhështinë e gjithçkaje që ndodh në Francën e asaj kohe.Romani shquhet për karakterin epik të tregimit, episodet dramatike dhe figurat, që vizatohen të gjitha si hallka të veçanta...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 17 of 17 items