J. M. G. Le Clézio

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% In Stock

  Sipas nobelistit Le Clézio, duke e memorizuar Afrikën, ai është i mendimit se njeriu nuk lind në ditën që del në dritë, por në ditën dhe vendin kur bëhet, kur kupton se ekziston. "Mua nuk më bënë vetëm kujtimet e Afrikës, por edhe pasuria mendore dhe lumturia e prindërve të mi në Afrikë". Le Clézio në këtë libër i bën një parakalim kujtimeve të tij në...

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  386 Lekë 420 Lekë -8% In Stock

  Një histori e mbushur plot me befasi, emocion dhe rimë. Histori si e një mijë e një netëve, e treguar nga Lë Klezio, autor i çmimit “Nobel” në letërsi.

  386 Lekë
  420 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% In Stock

  Kjo është historia e nënës së autorit, e mbledhur dhe e ruajtur përgjatë viteve si një sekret i shenjtë në shpirtin e shkrimtarit. Ai e nxjerr prej andej, teksa po plaket për t’ua treguar të gjithëve.

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items