Gjolaj Át Konrad

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Atë Konrad Gjolaj është një nga emrat që rrallë e kurrë përmenden ndër mjetet zyrtare të komunikimit; një nga njerëzit për të cilët nuk kujtohet kush kur flitet nëse pati disidencë në Shqipërinë e diktaturës. Prandaj Çinarët është dëshmia më e mirë e tij, janë kujtimet për atë çka pa, është vepra e tij e mbrame për të kuptuar sistemin komunist dhe...

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item